Искате ли да получавате новини от нас - за премиери, промоции и др.?

Оперетната звезда Добрина Икономова във „Веселата вдовица” на 23 януари 2014

Добрина Икономова

 

На 23 януари от 18 часа зрителите ще се пренесат в света на оперетата с вълнуващата музика, красивите костюми и ярките солисти във „Веселата вдовица” от Франц Лехар.

В ролята на Хана Главари публиката ще има удоволствието да чуе звездата на Музикалния театър „Стефан Македонски” Добрина Икономова.

Добрина Икономова завършва НМА “ Панчо  Владигеров” в класа  на проф. Ирена Бръмбарова през 1993 г.

През 1994 г. дебютира на сцената на ДМБЦ „Стефан Македонски” в “Царицата на чардаша“ и на Бургаската опера в ролята на Виолета в “Травиата”. Изборът е труден, но Добрина избира оперетата. И така вече почти 20 години тя е на върха – участва във всички постановки и турнета на Музикалния театър в България и в чужбина – Германия, Швейцария, Холандия, Япония.

Носител е на първа награда от конкурса “Христо Бръмбаров” и на  специалната награда за “Калманов” изпълнител. Носител е на “Кристална  лира” на Съюза на българските музикални и танцови дейци.

Образът на Граф Данило ще пресъздаде солистът на Държавна опера Варна Валерий Георгиев. Като Нйегуш, от когото зависят немалко събития във «Веселата вдовица», ще видим известния с комедийния си талант актьор от Драматичен театър «Стоян Бъчваров» Пламен Георгиев.

Кокетните гризетки от балета също няма да забравят да внесат своята доза настроение в оперетната вечер, която ще направлява диригентът на Старозагорската опера Красимир Къшев.

Цени за оперни, балетни спектакли и концерти

Предлагаме различни цени на билетите според мястото в залата, конкретния спектакъл, както и за за ученици, пенсионери, групови посещения, образователни и детски спектакли...
Научете повече +

отстъпки

отстъпки

Важат за ученици, пенсионери, фамилни и групови посещения (от над 10 човека). Обадете ни се на тел. 052 650 666 и 052 66 50 22 за договаряне на отстъпки.

абонаменти

абонаменти

С VIP Card ползвате от 20 % до 50 % отстъпка от цената на билета за спектакли на Държавна опера – Варна и Драматичен театър "Ст. Бъчваров" - Варна.

купете билети on-line

купете билети on-line

Ползвайте MULTINET CARD през сайта www.bgbileti.com. Купете билети от сайта www.grabo.bg и ползвайте специални отстъпки!

TOP